Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderen in Deventer

Fletcher Hotel Gilde beschikt over twee multifunctionele vergaderzalen en een capaciteit voor 40 personen. Wanneer u wilt vergaderen in Deventer biedt het hotel de ideale locatie. Ook een zakelijke overnachting behoort tot de vele mogelijkheden. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar!

Succesvol bijeenkomen

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal bij Fletcher Hotel Gilde. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties en zijn er kleinere discussieruimtes voor besloten vergaderingen. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er lichtere werkruimtes aanwezig waar u geconcentreerd kunt werken. Daarnaast zijn alle vergaderruimtes voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

De verschillende vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Presentaties
  • Congres/seminar

Praktische informatie

Het hotel is centraal gelegen in het centrum van Deventer en is dan ook goed bereikbaar vanaf de snelweg. Tijdens uw verblijf maakt u in het hotel gebruik van gratis WiFi. Wanneer u gebruik maakt van één van de vergaderzalen kunt u parkeren in garage de Stadspoort.

Wilt u vergaderen in Deventer bij Fletcher Hotel Gilde of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

2 multifunctionele vergaderzalen tot 40 personen - 37 hotelkamers

 

Theater

Tot 20 personen

Cabaret

Tot 15 personen

School

Tot 15 personen

U-vorm

Tot 15 personen

Carré

Tot 12 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel Gilde worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Breng een bezoek aan het Historisch Museum
  • Krijg een rondleiding in De Apenheul in Apeldoorn
  • Sla een balletje op de golfbaan Sallandse Golfclub De Hoek

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.